02/07/2021 02/07/2021 Από την Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» πάνω στη θάλασσα στο Καινούργιο Λοκρίδος, θα φιλοξενήσει παιδιά όλων των ηλικιών σε πολλές κατασκηνωτικές περιόδους με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό και με την συνεχή παρουσία στο...
02 Ιουλίου, 2021 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 17:23

Τηλεοπτικό μήνυμα για τις Κατασκηνώσεις στο Καινούργιο Λοκρίδος

Διαδώστε:
Τηλεοπτικό μήνυμα για τις Κατασκηνώσεις στο Καινούργιο Λοκρίδος

Από την Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» πάνω στη θάλασσα στο Καινούργιο Λοκρίδος, θα φιλοξενήσει παιδιά όλων των ηλικιών σε πολλές κατασκηνωτικές περιόδους με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό και με την συνεχή παρουσία στο Κέντρο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και ενός συνόλου εκλεκτών επιτελικών στελεχών και εθελοντικού προσωπικού.

Παρακολουθείστε το σχετικό τηλεοπτικό μήνυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος:

Δείτε την αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων