31/03/2023 31/03/2023 Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους το πρωί της Παρασκευής 31ης Μαρτίου 2023. Τους υποδέχθηκε ο εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής Ιεροδιάκονος Αρσένιος, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους της Μονής και τους μίλησε, όπως και οι συνοδοί Καθηγητές τους, περί...
31 Μαρτίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 15:18

Το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής στην Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους

Διαδώστε:
Το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής στην Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους το πρωί της Παρασκευής 31ης Μαρτίου 2023.

Τους υποδέχθηκε ο εκ των αδελφών της Ιεράς Μονής Ιεροδιάκονος Αρσένιος, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους της Μονής και τους μίλησε, όπως και οι συνοδοί Καθηγητές τους, περί της Ιστορίας του Παπικίου Όρους και της Ιεράς Μονής.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, η οποία την ώρα εκείνη τελούνταν στην Ιερά Μονή.

Επίσης, οι Καθηγητές και τα παιδιά, αφού ευχαρίστησαν για την υποδοχή και την φιλοξενία, αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενοι πως σύντομα θα διοργανώσουν νέα επίσκεψη στην Μονή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων