07/04/2024 07/04/2024 Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαρτίου το ετήσιο Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Το συντονισμό του πρωταθλήματος είχε το Γραφείο Νεότητος και Ποιμαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως. Νωρίς το πρωί κατέκλυσαν μικροί αθλητές το βοηθητικό αθλητικό χώρο στίβου του Καυτανζογλείου σταδίου, για να δώσουν τον δικό τους αγώνα. Το...
07 Απριλίου, 2024 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2024 - 16:31

Το ετήσιο Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Το ετήσιο Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαρτίου το ετήσιο Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Το συντονισμό του πρωταθλήματος είχε το Γραφείο Νεότητος και Ποιμαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως. Νωρίς το πρωί κατέκλυσαν μικροί αθλητές το βοηθητικό αθλητικό χώρο στίβου του Καυτανζογλείου σταδίου, για να δώσουν τον δικό τους αγώνα.

Το Πρωτάθλημα παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος ο οποίος στους μικρούς αθλητές, απηύθυνε πατρικούς λόγους και τους συνεχάρη για την παρουσία και το ευ αγωνίζεσθαι τους, ακόμα τους ευχήθηκε πάντοτε να συμμετέχουν, να αγωνίζονται, να κοπιάζουν και να προσπαθούν στους καλούς αγώνες. Η νίκη κερδίζεται με αγώνες και θυσίες και η Εκκλησία μας αποτελεί σχολείο και φυτώριο αθλητών καλών αγώνων. Γι᾽ αυτό να είναι πάντοτε, σε όλη τους τη ζωή μέσα στην Εκκλησία.

Επίσης ο Παναγιώτατος συνεχάρη και τους γονείς οι οποίοι προσήλθαν για να χαρούν και εκείνοι την αγωνιστικότητα των παιδιών τους, βλέποντάς τα να συμμετέχουν στα αθλήματα στίβου.

Τέλος, ευχαρίστησε τους υπευθύνους της επιτυχημένης εκδήλωσης π. Βαρνάβα Γιάγκου, Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος και Ποιμαντικής, όπως επίσης και τον κ. Κωνσταντίνο Κατσαρό, γυμναστή και υπεύθυνο οργάνωσης των αθλημάτων και τους εκλεκτούς συνεργάτες του από τον γυμναστικό σύλλογο ´´Δευκαλίων´´.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας κα Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου η οποία και μίλησε εγκάρδια. Στο γήπεδο αγωνίστηκαν περί τους 350 αθλητές, προερχόμενοι από τα Κατηχητικά Σχολεία της Μητροπόλεώς μας. Οι νικητές των αθλημάτων απέσπασαν τα συγχαρητήρια των υπολοίπων συναγωνιστών τους και έλαβαν ως έπαθλο μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

 

2024.04.06 Διενοριακό πρωτάθλημα στίβου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων