23/04/2019 24/04/2019 Οι μαθητριες και οι μαθητές του Σχολείου της Σικίνου, με τις Εκπαιδευτικούς τους, επεσκέφθησαν την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής, η υπεύθυνη της οποίας, Μοναχή Δωροθέα, καθοδήγησε τα παιδιά πώς το καθένα να φιλοτεχνήσει τη δική του Πασχαλίνή λαμπάδα, τους εξήγησε γιατί δεν πρέπει να στολίζεται με άλλα παιχνίδια, τους ομίλησε για το συμβολισμό του κεριού στην...
23 Απριλίου, 2019 - 23:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2019 - 11:32

Το Καστρομονάστηρο επισκέφθηκαν μαθητές της Σικίνου

Διαδώστε:
Το Καστρομονάστηρο επισκέφθηκαν μαθητές της Σικίνου

Οι μαθητριες και οι μαθητές του Σχολείου της Σικίνου, με τις Εκπαιδευτικούς τους, επεσκέφθησαν την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής, η υπεύθυνη της οποίας, Μοναχή Δωροθέα, καθοδήγησε τα παιδιά πώς το καθένα να φιλοτεχνήσει τη δική του Πασχαλίνή λαμπάδα, τους εξήγησε γιατί δεν πρέπει να στολίζεται με άλλα παιχνίδια, τους ομίλησε για το συμβολισμό του κεριού στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τα δίδαξε να ψάλλουν το “Κύριε ελέησον”, έμαθε τις Εκπαιδευτικούς πώς να κατασκευάζουν χυλοπίττες και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα. Πριν αναχωρήσουν από τη Μονή, οι μαθητές επεσκέφθησαν τον χώρο, πλησίον της Μονής, στον οποίο εκτρέφονται διάφορα ζώα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων