26/09/2021 26/09/2021 Το παιδί έχει ανάγκη από πολλή αγάπη και στοργή και από πολλή καθοδήγηση Αν χορτάσει στοργή και αγάπη, όταν είναι μικρό, ύστερα έχει δύναμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής. Είναι μεγάλη υπόθεση η αγωγή που θα δώσει η μάνα στο παιδί της όταν είναι μικρό. Διότι σύμφωνα με την αγωγή πού θα πάρει το...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2021 - 23:01

Το παιδί έχει ανάγκη από αγάπη και στοργή

Διαδώστε:
Το παιδί έχει ανάγκη από αγάπη και στοργή

Το παιδί έχει ανάγκη από πολλή αγάπη και στοργή και από πολλή καθοδήγηση

Αν χορτάσει στοργή και αγάπη, όταν είναι μικρό, ύστερα έχει δύναμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής.

Είναι μεγάλη υπόθεση η αγωγή που θα δώσει η μάνα στο παιδί της όταν είναι μικρό. Διότι σύμφωνα με την αγωγή πού θα πάρει το παι­δί από μικρό, θα εξελιχθη και η υπόλοιπη ζωή του.

*Και αν κάποιος γίνη άγιος και πάη στον Παράδεισο, πολλά θα οφείλει και στην μάνα του.*

Γι΄αυτό και εκεί πάνω θα δούμε μάνες πιό ψηλά από μας, μή μας παραξενεύει αυτό. Διότι, ας υποθέσουμε, ότι μιά μάνα έχει τέσσερα παιδιά και τα παιδιά της παίρ­νουν οκτώ, ας πούμε, στον Παράδεισο.

Η μάννα τους, πού τόσα οφείλουν σ’ αυτήν, δεν δικαιούται τα δύο; “Ε, 2X4=8. Και κανά δύο από τους δικούς της κόπους, νάτην με άριστα στον Παράδεισο, στην πρώτη θέση.

Από το βιβλίο:”Οικογενειακή ζωή” Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Δ’

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων