25/04/2021 25/04/2021 Νέοι άνθρωποι μας μυσταγωγούν στο ταξίδι της Μεγάλης Εβδομάδας. Ένα ολιγόλεπτο βίντεο για την ημέρα που διανύουμε, μια τηλεοπτική παραγωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας με κείμενα και ύμνους που επιμελήθηκε ο τομέας Πολιτιστικής Μέριμνας με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.  Προβάλλεται καθημερινά από τον τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος» και από το...
25 Απριλίου, 2021 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2021 - 14:30

«Το συναξάρι της ημέρας» από την Ι. Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
«Το συναξάρι της ημέρας» από την Ι. Μ. Φθιώτιδος

Νέοι άνθρωποι μας μυσταγωγούν στο ταξίδι της Μεγάλης Εβδομάδας. Ένα ολιγόλεπτο βίντεο για την ημέρα που διανύουμε, μια τηλεοπτική παραγωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας με κείμενα και ύμνους που επιμελήθηκε ο τομέας Πολιτιστικής Μέριμνας με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Προβάλλεται καθημερινά από τον τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος» και από το διαδικτυακό κανάλι της Μητρόπολης στο YouTube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων