15/11/2023 15/11/2023 Το Γραφείο Νεότητας διοργανώνει το Β΄ Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, 4-7 μ.μ. στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Fair play στην Παλλήνη, μεταξύ των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου των Κατηχητικών της Μητρόπολης. Δεν απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός παικτών από κάθε κατηχητικό, αφού θα δημιουργηθούν και μικτές...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 17:30

Το Β΄ Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Διαδώστε:
Το Β΄ Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Το Γραφείο Νεότητας διοργανώνει το Β΄ Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, 4-7 μ.μ. στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Fair play στην Παλλήνη, μεταξύ των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου των Κατηχητικών της Μητρόπολης.

Δεν απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός παικτών από κάθε κατηχητικό, αφού θα δημιουργηθούν και μικτές ομάδες.

Θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών εφ’ όσον οιενδιαφερόμοι το επιθυμούν και το δηλώσουν.

Όροι Συμμετοχής:

Στο Τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν μαθητές (αγόρια) των κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ηλικίας Γυμνασίου/Λυκείου.

Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι και τη Τρίτη 14/11, ώρα 1 μ.μ. στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 6949136655 (π. Αλέξανδρος). Σε περίπτωση ακύρωσης ή αδυναμίας συμμετοχής η ενημέρωση να γίνει άμεσα.

Δεν απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός παικτών από κάθε κατηχητικό. Σε περίπτωση που ένα κατηχητικό δεν θα μπορέσει να σχηματίσει αυτόνομη ομάδα θα υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας μικτών ομάδων από δύο ή περισσότερα κατηχητικά.

Θα υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά των μαθητών. Είναι όμως απαραίτητο να δηλώσετε αν επιθυμείτε λεωφορείο ή θα αναλάβετε τη μεταφορά των μαθητών σας με δική σας ευθύνη.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια για τους αγώνες (αθλητικά).

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον π. Αλέξανδρο, κιν.6949136655.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων