19/02/2020 19/02/2020 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς κάλεσε όλες τις νεανικές ενοριακές συνάξεις Γυμνασίου και Λυκείου να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο Αμφίσσης Χρ. Καμπεράκης. Εκατοντάδες ήταν οι νέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο κλειστό γήπεδο παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τους αγώνες ο...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 15:31

Τουρνουά Μπάσκετ διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας στην Άμφισσα

Διαδώστε:
Τουρνουά Μπάσκετ διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας στην Άμφισσα

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς κάλεσε όλες τις νεανικές ενοριακές συνάξεις Γυμνασίου και Λυκείου να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο Αμφίσσης Χρ. Καμπεράκης.

Εκατοντάδες ήταν οι νέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο κλειστό γήπεδο παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τους αγώνες ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος έχει αγκαλιάσει με την ανοιχτή καρδιά του όλους τους νέους. Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο Γενικός Αρχιερατικός Πρωτ. Νικόλαος Καραγιάννης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Νεότητος Αρχιμ. Αυγουστίνος Σύρρος και άλλοι κληρικοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων