05/03/2020 05/03/2020 Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ η ενορία των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών προκηρύσσει και διοργανώνει αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινκ-πονκ) με την επωνυμία: «6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ», και προσκαλεί όλα τα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών να συμμετέχουν ή...
05 Μαρτίου, 2020 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 11:49

Τουρνουά πινκ-πονκ στα Γιαννιτσά

Διαδώστε:
Τουρνουά πινκ-πονκ στα Γιαννιτσά

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ η ενορία των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών προκηρύσσει και διοργανώνει αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινκ-πονκ) με την επωνυμία: «6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ», και προσκαλεί όλα τα παιδιά των Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων της πόλεως και της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Επίσης καλεί και όλους τους κατηχητές  και κατηχήτριες να συμβάλουν στην καλή οργάνωση του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων