05/03/2020 05/03/2020 Η Β΄Συνάντηση Νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου, το Σάββατο της Δ΄ Εβδομάδος των Νηστειών. Θέμα της συναντήσεως είναι «Απελπισία και κατάθλιψη κατά τους Πατέρες της Εκκλησίας». Η Συνάντηση θα αρχίσει στις 9.00 με Θεία Λειτουργία στο Ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (Hafnersteig 8, 1010), ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
05 Μαρτίου, 2020 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2020 - 12:26

Β΄ Συνάντηση Νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Αυστρίας

Διαδώστε:
Β΄ Συνάντηση Νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Αυστρίας

Η Β΄Συνάντηση Νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου, το Σάββατο της Δ΄ Εβδομάδος των Νηστειών. Θέμα της συναντήσεως είναι «Απελπισία και κατάθλιψη κατά τους Πατέρες της Εκκλησίας».

Η Συνάντηση θα αρχίσει στις 9.00 με Θεία Λειτουργία στο Ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (Hafnersteig 8, 1010), ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου. Στην Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεως (Fleischmarkt 13, 1010) θα ακολουθήσει κοινό πρόγευμα. Εν συνεχεία (11.00) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αρσένιος θα παρουσιάσει το άκρως επίκαιρο θέμα « Απελπισία και κατάθλιψη κατά τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας». Θα ακολουθήσει συζήτηση. Κατά το μεσημεριανό διάλειμμα ( 12.30) θα προσφερθεί ελαφρό γεύμα. Στο τελευταίο μέρος της Συνατήσεως (13.15) θα ακολουθήσει νέος κύκλος συζητήσεων όπου θα δοθεί η ευκαιρία υποβολής ερωτήσεων και ανταλλαγής απόψεων με τον Σ. Μητροπολίτη κ. Αρσένιο. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι εγκάρδια ευπρόσδεκτοι.

Δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων