22/06/2022 22/06/2022 Για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει εντελώς δωρεάν κατά τον μήνα Ιούλιο το πρόγραμμα «Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους, οι οποίοι συμμετείχαν στις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως. Η κατήχηση και η διακονία των νέων στην τοπική Εκκλησία δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες με...
22 Ιουνίου, 2022 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 10:25

Βεροίας: Ενθαρρύνεται τα παιδιά να συμμετέχουν στη “Φιλοξενία”

Διαδώστε:
Βεροίας: Ενθαρρύνεται τα παιδιά να συμμετέχουν στη “Φιλοξενία”

Για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει εντελώς δωρεάν κατά τον μήνα Ιούλιο το πρόγραμμα «Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους, οι οποίοι συμμετείχαν στις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως.

Η κατήχηση και η διακονία των νέων στην τοπική Εκκλησία δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες με τη συμπαράσταση συνεργατών και εθελοντών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων προτρέπει οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά να συμμετέχουν στη «Φιλοξενία» στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεως μας, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής και φιλίες, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κατηχητή ή στον Ιερέα της ενορίας σας για να λάβετε τον κανονισμό λειτουργίας και τη σχετική αίτηση συμμετοχής, η οποία πρέπει να κατατεθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 30, Βέροια – υπ’ όψιν π. Προδρόμου Γκιρτζαλιώτη) καθημερινά έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρες 10:00 π.μ. – 12:00 μ..

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων