01/02/2022 01/02/2022 Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, η Ενορία Αγ. Αθανασίου Ευόσμου βράβευσε με έναν Χρυσό Σταυρό από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα όλους τους νέους και τις νέες που πέτυχαν στις τελευταίες Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας. Η βράβευση...
01 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2022 - 15:00

Βράβευση των νέων φοιτητών της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου

Διαδώστε:
Βράβευση των νέων φοιτητών της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, η Ενορία Αγ. Αθανασίου Ευόσμου βράβευσε με έναν Χρυσό Σταυρό από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα όλους τους νέους και τις νέες που πέτυχαν στις τελευταίες Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας.

Η βράβευση αυτή έχει μια παράδοση δεκαετιών και πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 1976! Ακόμη και πέρσι, με τις πολύ ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Ταυτόχρονα, δόθηκε στον πρώτο των πρώτων, η Υποτροφία του ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ύψους €2000!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων