08/03/2019 08/03/2019 Φτάνοντας πλέον στην αρχή της Σαρακοστής, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κεράσει με ένα πλούσιο τραπέζι όλους τους φοιτητές. Πράγματι, λοιπόν, την Κυριακή της Απόκρεω όλο το συντονιστικό έργο ανέλαβε την διεξαγωγή αυτής της όμορφης εκδήλωσης. Φοιτητές στην πλειοψηφία τους πήραν την πρωτοβουλία και ετοίμασαν ένα πολυποίκιλο μπουφέ από κεράσματα εν όψει της...
08 Μαρτίου, 2019 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2019 - 13:36

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν μαζί, τα είπαν και κεράστηκαν

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν μαζί, τα είπαν και κεράστηκαν

Φτάνοντας πλέον στην αρχή της Σαρακοστής, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κεράσει με ένα πλούσιο τραπέζι όλους τους φοιτητές. Πράγματι, λοιπόν, την Κυριακή της Απόκρεω όλο το συντονιστικό έργο ανέλαβε την διεξαγωγή αυτής της όμορφης εκδήλωσης. Φοιτητές στην πλειοψηφία τους πήραν την πρωτοβουλία και ετοίμασαν ένα πολυποίκιλο μπουφέ από κεράσματα εν όψει της νηστείας που ακολουθεί.

Ο χώρος ετοιμάστηκε κατάλληλα και παρέλαβαν όλοι ένα όμορφο γεύμα. Ήταν μια ιδιαίτερη ευκαιρία συνεύρεσης με τους φίλους και την παρέα στα πλαίσια της Χ.Φ.Δ.

Ωστόσο, εξίσου αξιοσημείωτο γεγονός ήταν και η κοπή της βασιλόπιτας, η οποία ετελέσθη με την παρουσία του π. Μιχαήλ Σαντοριναίου, ο οποίος και ευλόγησε έτσι τη νέα χρονιά.

Μετά τη διανομή της βασιλόπιτας και το φαγητό ακολούθησε και μια σύντομη αλλά περιεκτική αναφορά των δράσεων του κάθε τομέα. Ο κάθε τομεάρχης ανέλαβε να παρουσιάσει τον τομέα του μέσω ενός βίντεο που είχε ετοιμάσει. Ένα βίντεο που εμπεριείχε εικόνες, αλλά και αποσπάσματα από τις αντίστοιχες δράσεις που πραγματοποιούμε μέσα στην χρονιά.

Καταληκτικά, ο τομέας εκδρομών παρουσίασε την εκπληκτική εκδρομή που αναμένεται να λάβει χώρα στα ιστορικά εδάφη της Κωνσταντινούπολης. Ο ενθουσιασμός όλων μεγάλος και η αγωνία μας για νέες εμπειρίες και δράσεις απερίγραπτος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων