15/03/2020 16/03/2020 Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, συμμεριζόμενο την αγωνία της πολιτείας όσον αφορά την πρόληψη εξάπλωσης της νόσου COVID-19, και μετά την απόφαση των Υπουργείων για το κλείσιμο των σχολείων επί 14 μέρες καθώς και άλλων σχετικών αποφάσεων, αποφάσισε, με την συγκατάθεση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού και όλων των αρμοδίων, την...
15 Μαρτίου, 2020 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 19:03

ΧΑΝΙΑ: Ακυρώνεται η εκδήλωση για την παλιγγενεσία του Έθνους

Διαδώστε:
ΧΑΝΙΑ: Ακυρώνεται η εκδήλωση για την παλιγγενεσία του Έθνους

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, συμμεριζόμενο την αγωνία της πολιτείας όσον αφορά την πρόληψη εξάπλωσης της νόσου COVID-19, και μετά την απόφαση των Υπουργείων για το κλείσιμο των σχολείων επί 14 μέρες καθώς και άλλων σχετικών αποφάσεων, αποφάσισε, με την συγκατάθεση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού και όλων των αρμοδίων, την ακύρωση της ετήσιας εορταστικής εκδήλωσης για την παλιγγενεσία του Έθνους και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων που είχε οριστεί για της 23 Μαρτίου 19:30.

“Με την ευκαιρία της παρούσης συμβουλεύουμε και παρακαλούμε όλους να συνταχθούμε με τις οδηγίες των ειδικών, να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα που μας προτείνονται, είτε από την Πολιτεία, είτε από το επίσημο ανακοινωθέν της Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, υπεύθυνα, και ευχόμαστε οι δύσκολες μέρες αυτές να παρέλθουν σύντομα και η Χάρις του Θεού να φυλάει όλους μας” καταλήγει, η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων