03/04/2019 03/04/2019 Τρεις ημέρες γεμάτες τραγούδι και χαρά στο σημείο όπου η παρουσία της Παναγίας μας γίνεται ακόμα πιο αισθητή, στο ευλογημένο νησί της Τήνου! Οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και πολύ κέφι για την πολυπόθητη εκδρομή. Αφού κατέβηκαν από το καράβι, πρώτη επίσκεψη ήταν ο μεγαλοπρεπής ναός της Παναγίας της Τήνου όπου και έψαλλαν...
03 Απριλίου, 2019 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 19:49

Χαρούμενες Αγωνίστριες: Ένα ταξίδι στην αγκαλιά της Παναγίας μας

Διαδώστε:
Χαρούμενες Αγωνίστριες: Ένα ταξίδι στην αγκαλιά της Παναγίας μας

Τρεις ημέρες γεμάτες τραγούδι και χαρά στο σημείο όπου η παρουσία της Παναγίας μας γίνεται ακόμα πιο αισθητή, στο ευλογημένο νησί της Τήνου!

Οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και πολύ κέφι για την πολυπόθητη εκδρομή. Αφού κατέβηκαν από το καράβι, πρώτη επίσκεψη ήταν ο μεγαλοπρεπής ναός της Παναγίας της Τήνου όπου και έψαλλαν τους χαιρετισμούς στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Την επόμενη μέρα, η επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στην οποία εμφανίστηκε η ίδια η Παναγία, η βόλτα στο παραδοσιακό χωριό Πύργος καθώς και η επίσκεψη στο Μουσείο μαρμαροτεχνίας παγκοσμίου φήμης, θα τους μείνει αξέχαστη. Ένα θαλασσινό γεύμα και η περιήγηση στα μουσεία γύρω από το προαυλιο της Εκκλησίας με αποκορύφωμα το μεγάλο προσκύνημα στην Παναγία καθώς και η βόλτα στην όμορφη Τήνο μας οδήγησαν στο να γνωρίσουμε καλύτερα το νησί.

Την τρίτη ημέρα, συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία κάτω από την προστασία της πολυαγαπημένης Παναγίας Ευαγγελίστριας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων