21/03/2019 21/03/2019 Στα τέλη Φεβρουαρίου 2019, τα Χελιδόνια Λευκωσίας και οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Κύπρου πήγαν εκδρομή στα χιόνια στις κάτασπρες πλαγιές του Τροόδους. Το θέαμα καταπληκτικό και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό προμηνυόταν ότι η εκδρομή θα ήταν καταπληκτική. Έπαιξαν με τα χιόνια, έφτιαξαν χιονάνθρωπους χαρήκανε τη συναναστροφή.       Παράλληλα, με την εκδρομή στα...
21 Μαρτίου, 2019 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2019 - 15:55

Χελιδόνια και Χαρούμενες Αγωνίστριες: Από την εκδρομή στις πλαγιές του Τροόδους

Διαδώστε:
Χελιδόνια και Χαρούμενες Αγωνίστριες: Από την εκδρομή στις πλαγιές του Τροόδους

Στα τέλη Φεβρουαρίου 2019, τα Χελιδόνια Λευκωσίας και οι Χαρούμενες Αγωνίστριες Κύπρου πήγαν εκδρομή στα χιόνια στις κάτασπρες πλαγιές του Τροόδους. Το θέαμα καταπληκτικό και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό προμηνυόταν ότι η εκδρομή θα ήταν καταπληκτική. Έπαιξαν με τα χιόνια, έφτιαξαν χιονάνθρωπους χαρήκανε τη συναναστροφή.

 

 

 

Παράλληλα, με την εκδρομή στα χιόνια, τα Χελιδόνια της Λεμεσού είχαν γιορτή Χαράς με θέμα το Βυθό. Όλα τα Χελιδόνια έπαιξαν παρέα με τις Παιχνιδιάρες Φώκιες, το Γελαστό Κάβουρα, τα ‘Εξυπνα Δελφίνια, το Ζωηρό Ιππόκαμπο, τον Τρομερό Καρχαρία, το Χαρούμενο Ξιφιάκι,τα Γρήγορα Χταπόδια! Δεν χόρταιναν τα πρωτότυπα παιχνίδια και ήθελαν να είχαν άλλο τόσο χρόνο για να τα επαναλάβουν! Ευτυχώς που η Κατασκήνωση δεν θα αργήσει για πολύ ακόμη…! και εκεί το παιχνίδι δεν θα τελειώνει…!

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων