14/12/2019 14/12/2019 Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μικρών παιδιών του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού πραγματοποίησαν σήμερα στο Παραλίμνι. “Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δεν γίνονται” είπαν με μια φωνή τα κατηχητόπουλα. Τα μικρά παιδιά παρουσίασαν το παραμύθι της Φρικαντέλας, της μάγισσας που μισούσε τα κάλαντα, ένα δρώμενο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το μήνυμα ότι Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δε γίνονται! Η...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:51

“Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δεν γίνονται”

Διαδώστε:
“Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δεν γίνονται”

Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μικρών παιδιών του Κατηχητικού του Μητροπολιτικού Ναού πραγματοποίησαν σήμερα στο Παραλίμνι. “Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δεν γίνονται” είπαν με μια φωνή τα κατηχητόπουλα.

Τα μικρά παιδιά παρουσίασαν το παραμύθι της Φρικαντέλας, της μάγισσας που μισούσε τα κάλαντα, ένα δρώμενο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το μήνυμα ότι Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δε γίνονται!

Η Βυζαντινή χορωδία παρουσίασε χριστουγεννιατικους βυζαντινούς ύμνους στην αρχή και το τέλος της γιορτής, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων