20/12/2022 21/01/2023 Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022   με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ποιήματα, θεατρικό δρώμενο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Στο τέλος της εκδηλώσεως τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ομίλησε επίκαιρα προς...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 13:29

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων Εκατονταπυλιανής Πάρου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων Εκατονταπυλιανής Πάρου

Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022   με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ποιήματα, θεατρικό δρώμενο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στο τέλος της εκδηλώσεως τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ομίλησε επίκαιρα προς τα παιδιά και τους γονείς τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι σήμερα τα παιδιά μας οδήγησαν στο αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Ακολούθως, συνεχάρη τα παιδιά για την όμορφη εκδήλωση, τους υπευθύνους νεότητος του Προσκυνήματος Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Μπιζά και Πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Πετρόπουλο και τους συνεργάτες τους.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές του εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, διένειμε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων