20/12/2021 20/12/2021 Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και τηρώντας τα απαραίτητα υγιειονομικά μέτρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας. Τα παιδιά αφού έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος χόρεψαν και δέχθηκαν τις ευχές του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως...
20 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 10:28

Χριστουγεννιάτικη εορτή κατηχητικών σχολείων Μητροπολιτικού Ναού Ν. Ιωνίας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εορτή κατηχητικών σχολείων Μητροπολιτικού Ναού Ν. Ιωνίας

Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και τηρώντας τα απαραίτητα υγιειονομικά μέτρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας.

Τα παιδιά αφού έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος χόρεψαν και δέχθηκαν τις ευχές του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφανίου και των πατέρων του Ναού, ο οποίος ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της κατηχητικής κινήσεως Ιεροδιάκονο Χριστόδουλο καθώς και τις κατηχήτριες Μαρία Τριανταφύλλου και Γεωργία Σκουμπούρη για το σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελούν στους νέους και στα παιδιά της ενορίας.

Στη συνέχεια ο π. Επιφάνιος μοίρασε Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά, προσφορά του Ναού και του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Μετά το πέρας της εορτής όλα τα παιδιά ανέβηκαν στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού όπου άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τραγούδια και κάλαντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων