24/12/2021 24/12/2021 Τα μικρά παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας της Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με ποιήματα και θεατρική παράσταση με θέμα την Γέννηση του Χριστού. Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κα. Έλενα Λέκκα καθώς και ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός Λέκκας. Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 12:56

Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικού σχολείου παρουσία Μητροπολίτη Αργολίδος

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικού σχολείου παρουσία Μητροπολίτη Αργολίδος

Τα μικρά παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας της Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με ποιήματα και θεατρική παράσταση με θέμα την Γέννηση του Χριστού.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κα. Έλενα Λέκκα καθώς και ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός Λέκκας.

Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο μέσα από την θεατρική παράσταση το νόημα των Χριστουγέννων .

Στο τέλος της παράστασης ο εφημέριος μίλησε από καρδιάς σε μικρούς και μεγάλους τονίζοντας την αξία που έχει η συμμετοχή των παιδιών στα κατηχητικά σχολεία και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος, τους Ιερείς και τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν την εορτή.

Στην εορτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος ,ο οποίος συνεχάρη τον εφημέριο και την κατηχήτρια για το έργο τους στο κατηχητικό σχολείο της ενορίας τους.

Μετά το πέρας της εορτής ο εφημέριος του ναού π. Στυλιανός δώρισε στον Μητροπολίτη Αργολίδος μία ξύλινη φάτνη κατασκευή ενορίτη της Ασίνης ,καθώς και από ένα δώρο στα παιδιά του κατηχητικού.

Στον προαύλιο χώρο του ναού λειτουργούσε Χριστουγεννιάτικου bazzar για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων