28/12/2022 29/12/2022 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Σύμης, στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΟΥΛΑΣ» την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022. Οι χώροι του Γυμναστηρίου, τους οποίους παραχώρησε ευγενικά ο Δήμος Σύμης, ήταν κατάμεστοι από γονείς και κόσμο, που παρακολούθησε την όμορφη εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων. Παρόντες...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 3:32

Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Σύμης

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Σύμης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Σύμης, στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΟΥΛΑΣ» την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

Οι χώροι του Γυμναστηρίου, τους οποίους παραχώρησε ευγενικά ο Δήμος Σύμης, ήταν κατάμεστοι από γονείς και κόσμο, που παρακολούθησε την όμορφη εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων. Παρόντες ο Σεβασμιωτάτος Μηυτροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Σύμης κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανορμίτου π. Αντώνιος Πατρός και όλοι οι κληρικοί της νήσου.

Το πρώτο μέρος, περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Η Φαρμακοποιός Αστραδενή», που παρουσίασε η θεατρική ομάδα των παιδιών της Ενορίας Αγίου Ελευθερίου, την επιμέλεια της οποίας είχε η Διακόνισσα και Κατηχήτρια κ. Αργυρώ Κυπριώτη. Στο τέλος όλα τα παιδιά κατέβηκαν στη σκηνή και έψαλαν τα κάλαντα, σκορπίζοντας με τις φωνές τους χαρά και ζωντάνια.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος πραγματοποίησε τον προσωπικό του χαιρετισμό, ευχαριστώντας όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδηλώσεως, με λόγια αγάπης και ευχές εγκάρδιες, ενώ προσέφερε στα παιδιά ένα συμβολικό δώρο. Παράλληλα το λόγο έλαβε και ο Δήμαρχος Σύμης κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ο οποίος απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό, ευχόμενος επικαίρως. Τέλος η εορταστική βραδιά έληξε με την παράθεση διαφόρων κερασμάτων προς όλους τους συμμετέχοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων