24/12/2023 25/03/2024 Τα μικρά παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας της Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με ποιήματα και θεατρική παράσταση με θέμα την Γέννηση του Χριστού. Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κα. Έλενα Λέκκα καθώς και ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Στυλιανός Λέκκας. Τα παιδιά παρουσίασαν με το...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 22:33

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας

Τα μικρά παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας της Αγίου Δημητρίου στην Ασίνη Αργολίδας, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με ποιήματα και θεατρική παράσταση με θέμα την Γέννηση του Χριστού.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κατηχήτρια και πρεσβυτέρα κα. Έλενα Λέκκα καθώς και ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Στυλιανός Λέκκας.

Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο μέσα από την θεατρική παράσταση το νόημα των Χριστουγέννων.

Στο τέλος της παράστασης ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Στυλιανός, ευχαρίστησε τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους, τονίζοντας την αξία που έχει η συμμετοχή των παιδιών στα κατηχητικά σχολεία και έδωσε στα παιδιά από ένα δώρο.

Στην εορτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του χωριού Κωστόπουλος Παναγιώτης και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μπασούρης Αναστάσιος ,καθώς επίσης και το πρώην Λιμενάρχης Κορίνθου με καταγωγή την Ασίνη Παναγιώτης Κοντός .

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων