08/02/2020 08/02/2020 Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στη Βιβλιοθήκη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, «Το Φως», διαβάστηκε το παραμύθι: «Το δέντρο που έδινε», του συγγραφέα Camille Sain Saens, στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Δράσεων με τίτλο: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ». Οι μικροί φίλοι του Ιδρύματος, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον Βιβλιοθηκονόμο και Επιστημονικό Συνεργάτη της ΟΑΚ,...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 22:37

Ζωγραφίζοντας το δέντρο της αγάπης

Διαδώστε:
Ζωγραφίζοντας το δέντρο της αγάπης

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στη Βιβλιοθήκη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, «Το Φως», διαβάστηκε το παραμύθι: «Το δέντρο που έδινε», του συγγραφέα Camille Sain Saens, στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Δράσεων με τίτλο: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ».

Οι μικροί φίλοι του Ιδρύματος, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον Βιβλιοθηκονόμο και Επιστημονικό Συνεργάτη της ΟΑΚ, Ιωάννη Μουντογιαννάκη, το παραμύθι στο οποίο τονίζεται η σπουδαιότητα της προσφοράς, αλλά και το κακό της πλεονεξίας και έπειτα να το παρακολουθήσουν σε ταινία μικρού μήκους.

Η επόμενη συνάντηση ανανεώθηκε για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., όπου η συγγραφέας Χριστίνα Κωνσταντουδάκη θα παρουσιάσει το νέο της παραμύθι στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ, το οποίο έχει ως τίτλο: «Μπελ Μπεσαμέλ». Θα ακολουθήσει εικαστική δράση για παιδιά.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων