26/12/2018 26/12/2018 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την αποθέωση γνώρισε ο σπουδαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, την επιβλητική εμφάνισή του, αλλά και τη νίκη της ομάδας του με 109-95 επί των Νικς. Εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς, τον περίμεναν έξω από το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, προκειμένου να τον χειροκροτήσουν, ενώ κάποιοι είχαν φέρει μαζί τους...
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2018 - 23:01

Αποθέωση με μελομακάρονα για τον Giannis από ομογενείς

Διαδώστε:
Αποθέωση με μελομακάρονα για τον Giannis από ομογενείς

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την αποθέωση γνώρισε ο σπουδαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, την επιβλητική εμφάνισή του, αλλά και τη νίκη της ομάδας του με 109-95 επί των Νικς.

Εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς, τον περίμεναν έξω από το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, προκειμένου να τον χειροκροτήσουν, ενώ κάποιοι είχαν φέρει μαζί τους και του πρόσφεραν μελομακάρονα, λόγω των ημερών!

Να θυμίσουμε, ότι, όπως ο ίδιος ο Γιάννης έχει πει κατά το παρελθόν, όταν αυτός και η οικογένεια του διένυαν δύσκολες οικονομικά ημέρες, κατά την παιδική ηλικία του ιδίου στην Ελλάδα, είχαν τότε υποστηριχθεί συστηματικά από Ενορία Ιερού Ναού των Αθηνών.

Μπράβο του, διότι θυμάται, αναγνωρίζει και ποτέ δεν ξεχνά.

 

Πηγή: HELLASJOURNAL.COM

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων