23/01/2019 23/01/2019 ΒΟΣΤΩΝΗ. Με ενθουσιασμό και συμμετοχή, παρά την έντονη κακοκαιρία, έγινε το ετήσιο δείπνο της κοπής της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, στην κοινοτική αίθουσα της κοινότητας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης.     Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Βασίλης Καυκάς, είπε προς την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», πως, «η αλήθεια είναι ότι...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 15:13

Βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας (φώτο)

Διαδώστε:
Βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας (φώτο)

ΒΟΣΤΩΝΗ. Με ενθουσιασμό και συμμετοχή, παρά την έντονη κακοκαιρία, έγινε το ετήσιο δείπνο της κοπής της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, στην κοινοτική αίθουσα της κοινότητας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης.

 

 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Βασίλης Καυκάς, είπε προς την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», πως, «η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν πολλές ακυρώσεις αλλά η εκδήλωση έγινε και είχε επιτυχία. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο κόσμος βρέθηκε εκεί από ενωρίς ενώ λίγο μετά τις 8:00 η αίθουσα ήταν γεμάτη ζωή, αφού ομαδικά έδωσαν το παρών νέοι από το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας με τις οικογένειές τους. Παρευρέθηκαν άνθρωποι από πολλές πόλεις τόσο από κοντά, όσο και από μακριά όπως Λόουελ, Γούστερ, Νότια Περιφέρεια της Μασαχουσέτης, Νιου Χαμσάιρ.

Παρευρέθηκε ο Γενικός Πρόξενος, κ. Στράτος Ευθυμίου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για τη Νέα Χρονιά.

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων