14/12/2018 14/12/2018 Το έργο που επιτελεί στην Ελλάδα η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) παρουσιάστηκε στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε κατά τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στο εστιατόριο ΚΥΜΑ του Μανχάταν. Πέραν της ενημέρωσης, η 1η ετήσια δεξίωση είχε ως στόχο και την συγκέντρωση χρημάτων για την εκπλήρωση των στόχων της...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018 - 16:55

Εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για την ενίσχυση του ΕΛΕΠΑΠ

Διαδώστε:
Εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για την ενίσχυση του ΕΛΕΠΑΠ

Το έργο που επιτελεί στην Ελλάδα η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) παρουσιάστηκε στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε κατά τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στο εστιατόριο ΚΥΜΑ του Μανχάταν.

Πέραν της ενημέρωσης, η 1η ετήσια δεξίωση είχε ως στόχο και την συγκέντρωση χρημάτων για την εκπλήρωση των στόχων της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και την γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό της Νέας Υόρκη του οργανισμού International Friends of ELEPAP, που στηρίζει το ίδρυμα.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937.

 

Πηγή: HELLASJOURNAL.COM / www.greeknewsonline.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων