11/12/2018 11/12/2018 Στην Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων (BΔ Λονδίνου), το βράδυ της Κυριακής 9ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια ευχάριστη και πολύ επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με δείπνο και ζωντανή μουσική, στο ωραίο Ψαρεστιατόριο Sea Pebbles στην περιοχή Hatch End του ΒΔ Λονδίνου.     Το δείπνο, στο οποίο συμμετείχαν πολλές δεκάδες μελών της Κοινότητας, μεταξύ αυτών και...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:18
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2018 - 10:27

Εορταστική Εκδήλωση στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Εορταστική Εκδήλωση στο Λονδίνο

Στην Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων (BΔ Λονδίνου), το βράδυ της Κυριακής 9ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια ευχάριστη και πολύ επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με δείπνο και ζωντανή μουσική, στο ωραίο Ψαρεστιατόριο Sea Pebbles στην περιοχή Hatch End του ΒΔ Λονδίνου.

 

 

Το δείπνο, στο οποίο συμμετείχαν πολλές δεκάδες μελών της Κοινότητας, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά και νέοι, ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη του Ψαρεστιατορίου κ. Σάββα Ανδρέου (Εκκλ. Επιτρόπου), της συζύγου του Μαρίας και της καλής τους οικογενείας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταμείου της Κοινότητας.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρ. Παναγιώτης Προκοπίου, ευχαρίστησε εγκάρδια, τους φιλοξενούντες κ. Σάββα και κα. Μαρία Ανδρέου και τους προσέφερε -εκ μέρους της Κοινότητας- αναμνηστικά δώρα. Επίσης, ευχαρίστησε τον Κτήτορα και Μεγάλο Ευεργέτη της Κοινότητας κ. Πανίκο Ηροδότου, ο οποίος προσέφερε όλα τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

 

Κατόπιν, ο Ιερ. Προϊστάμενος Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας ευχαρίστησε τους φιλοξενούντες, αλλά και τους συνδαιτυμόνες για τη συμμετοχή τους, εξέφρασε εόρτιες ευχές στους εορτάζοντες των ημερών και ανέφερε πως,

 

«Η εποχή αυτή που διανύουμε τώρα χαρακτηρίζεται από ιερή προσμονή και προετοιμασία. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε και να συμμετάσχουμε -εμπειρικά και βιωματικά- στα μεγάλα και κοσμοσωτήρια γεγονότα της Γέννησης και Βάπτισης του Θεανθρώπου.

 

Σε όλα αυτά τα εκκλησιαστικά και πνευματικά γεγονότα συμμετέχουμε ως άτομα αλλά κυρίως ως οικογένειες. Η οικογένεια είναι μια κοινωνική αρχή βασικής σημασίας και αξίας για τη ζωή των ανθρώπων και ειδικά της θεοφιλούς Ομογένειάς μας. Λαμβάνουμε παράδειγμα από τη ζωή των Αγίων της Εκκλησίας μας, τις οικογένειες των οποίων προσπαθούμε να μιμηθούμε στη δική μας κοινωνική ζωή.

 

Επίσης, κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνουμε τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς. Ο καθένας επιχειρεί να δει τι κέρδισε και τι έχασε σε ατομικό, οικογενειακό και κοινοτικό επίπεδο. Ο απολογισμός αυτός θα είναι η βάση για μια καλύτερη και πνευματικότερη έναρξη της ζωής μας στη νέα χρονιά.

 

Με το καλό να φθάσουμε στα Άγια Χριστούγεννα»!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων