22/12/2018 22/12/2018 Προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε δημόσια σχολεία της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, κάνει η Ελληνική Κοινότητα της πόλης. Όπως ανακοινώθηκε, χάρη στις παρεμβάσεις της, τα σχετικά μαθήματα θα συνεχιστούν στο Γυμνάσιο Στράθμορ και το Δημοτικό Σχολείο Κόμπουργκ Γουέστ. Στο Στράθμορ Ο αντιπρόεδρος και συντονιστής Εκπαίδευσης της Κοινότητας, Θόδωρος Μάρκος, παρουσία...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:13

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης στηρίζει την ελληνική γλώσσα

Διαδώστε:
Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης στηρίζει την ελληνική γλώσσα

Προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε δημόσια σχολεία της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, κάνει η Ελληνική Κοινότητα της πόλης. Όπως ανακοινώθηκε, χάρη στις παρεμβάσεις της, τα σχετικά μαθήματα θα συνεχιστούν στο Γυμνάσιο Στράθμορ και το Δημοτικό Σχολείο Κόμπουργκ Γουέστ.

Στο Στράθμορ

Ο αντιπρόεδρος και συντονιστής Εκπαίδευσης της Κοινότητας, Θόδωρος Μάρκος, παρουσία γονέων, εκπροσώπων του υπουργείου Παιδείας και της συμβούλου Εκπαίδευσης συναντήθηκε με τη διευθύντρια του γυμνασίου Στράθμορ, Τζιλ Ίνγκλις, για να συζητήσουν το μέλλον του προγράμματος.

Στο Κόμπουργκ

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου του Κόμπουργκ Γουέστ, Μαρκ Κολαγκράντε για να συζητηθεί το θέμα συνέχισης του προγράμματος διδασκαλίας Ελληνικών και τι πρέπει να γίνει για να εξασφαλιστεί η μακροζωία του.

 

ΠΗΓΗ efsyn.gr

ΦΩΤΟ: Ruethairath Shinanantagul | Dreamstime.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων