17/12/2018 17/12/2018 Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής τους στον Έβρο το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού συνάντησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος ξενάγησε τα μέλη του στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο. Τους επισκέπτες συνόδευε ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, που είχε την έμπνευση και...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2018 - 19:53

Η ομογένεια αγκαλιάζει τον Έβρο

Διαδώστε:
Η ομογένεια αγκαλιάζει τον Έβρο

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής τους στον Έβρο το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού συνάντησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος ξενάγησε τα μέλη του στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο.

Τους επισκέπτες συνόδευε ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, που είχε την έμπνευση και την υπευθυνότητα της διοργάνωσης της επίσκεψης αυτής. Ο Σεβασμιώτατος, παρουσία του Δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ελληνικής καταγωγής κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους για το ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και τόνισε την ανάγκη για μια ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στην ομογένεια και την Μητέρα- Πατρίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων