07/01/2019 07/01/2019 Απεβίωσε, σε ηλικία 73 ετών, ο ομογενής επιχειρηματίας, Νίκος Μουγιάρης, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Ο εκλιπών έφυγε ήσυχα στον ύπνο του κατά τα ξημερώματα του Σαββάτου. Καταλείπει τη σύζυγό του Κάρολ, την κόρη τους Αριάνα, δύο εγγόνια και τον αδελφό του Γιώργο. Γεννημένος στην Αθηένου της Κύπρου στις 28 Φεβρουαρίου 1945, ο Νίκος Μουγιάρης...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 10:44

Θλίψη στην Ομογένεια για τον θάνατο του Νίκου Μουγιάρη

Διαδώστε:
Θλίψη στην Ομογένεια για τον θάνατο του Νίκου Μουγιάρη

Απεβίωσε, σε ηλικία 73 ετών, ο ομογενής επιχειρηματίας, Νίκος Μουγιάρης, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Ο εκλιπών έφυγε ήσυχα στον ύπνο του κατά τα ξημερώματα του Σαββάτου. Καταλείπει τη σύζυγό του Κάρολ, την κόρη τους Αριάνα, δύο εγγόνια και τον αδελφό του Γιώργο.

Γεννημένος στην Αθηένου της Κύπρου στις 28 Φεβρουαρίου 1945, ο Νίκος Μουγιάρης ήταν πρόεδρος της μεγάλης εταιρείας καλλυντικών MANA Products με έδρα τη Νέα Υόρκη, ιδρυτής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC), εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και στέλεχος πολλών οργανισμών της Ομογένειας.

Ο θάνατός του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, αλλά και στην γενέτειρά του Κύπρο και σ’ όλα τα κέντρα του Ελληνισμού της Διασποράς. Ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, και ηγετικά στελέχη των Αποδήμων Κυπρίων με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.

Ανακοινώνοντας το θάνατό του, το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας αναφέρει ότι «ένας φτωχός φοιτητής από την Κύπρο, ο Νίκος Μουγιάρης παρακολούθησε σπουδές στη χημική μηχανική στα πανεπιστήμια Rutgers και St. John, πήρε δάνειο ύψους 6.000 δολαρίων και ίδρυσε τη Mana Products, μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών παγκοσμίως. Αληθινός πιστός στο αμερικανικό όνειρο, ο Νίκος συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν το προσωπικό του ταξίδι σηματοδοτήθηκε με το μετάλλιο της τιμής του Ellis Island”.

 

Πηγή: HELLASJOURNAL.COM / greeknewsonline.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων