15/11/2018 15/11/2018 H Εργατική Κυβέρνηση της Βικτώριας ανακοίνωσε χορηγία ύψους $2,5 εκατομμυρίων προς την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης για τη δημιουργία ενός κέντρου για ηλικιωμένους και νέους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγία που έλαβε ποτέ η Κοινότητα στην 121χρονη ιστορία της από αυστραλιανή κυβέρνηση. Την ανακοίνωση έκανε η υπουργός Οικογενειών, Παιδιών και Υποθέσεων Νέων κ. Τζένη Μικάκου, παρουσία του...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 22:46

Ιστορική χορηγία προς την Κοινότητα Μελβούρνης

Διαδώστε:
Ιστορική χορηγία προς την Κοινότητα Μελβούρνης

H Εργατική Κυβέρνηση της Βικτώριας ανακοίνωσε χορηγία ύψους $2,5 εκατομμυρίων προς την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης για τη δημιουργία ενός κέντρου για ηλικιωμένους και νέους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγία που έλαβε ποτέ η Κοινότητα στην 121χρονη ιστορία της από αυστραλιανή κυβέρνηση.

Την ανακοίνωση έκανε η υπουργός Οικογενειών, Παιδιών και Υποθέσεων Νέων κ. Τζένη Μικάκου, παρουσία του υπουργού Εμπορίου και Επενδύσεων, Καινοτομίας,  Ψηφιακής Οικονομίας και Μικρών Επιχειρήσεων κ. Φίλιππα Δαλιδάκη, του βουλευτή του Εργατικού Κόμματος κ. Σταύρου Δημόπουλου, του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2018, στο Ελληνικό Κέντρο της Κοινότητας.

Φώτο: Στιγμιότυπο από την ανακοίνωση της χορηγίας στο Ελληνικό Κέντρο. Διακρίνονται από αριστερά τα μέλη του Δ. Συμβουλίου Τάμμυ Ηλιού, Κώστας Μάρκος, Δημήτρης Μποσινάκης, ο υπουργός Φίλιππας Δαλιδάκης, ο Χρήστος Σικαβίτσας, ο βουλευτής Στηβ Δημόπουλος, ο Βασίλης Παπαστεργιάδης, η υπουργός Τζένη Μικάκου, η Βάσω Ζάγκαλη, ο Νίκος Κουκουβιτάκης και ο Χρήστος Καραμίτος

ΠΗΓΗ: www.elliniki-gnomi.eu

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων