27/12/2018 27/12/2018 Τις ευχές της για τα Χριστούγεννα έστειλε μέσω facebook η πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια. «Καλά Χριστούγεννα από τη Σμύρνη σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Τα στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σμύρνη, οι υπηρετούντες αξιωματικοί στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, τα μέλη της ελληνικής και της ρωμαίικης κοινότητας,...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:13

“Καλά Χριστούγεννα” από την Σμύρνη της Μ. Ασίας

Διαδώστε:
“Καλά Χριστούγεννα” από την Σμύρνη της Μ. Ασίας

Τις ευχές της για τα Χριστούγεννα έστειλε μέσω facebook η πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια.

«Καλά Χριστούγεννα από τη Σμύρνη σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Τα στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σμύρνη, οι υπηρετούντες αξιωματικοί στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, τα μέλη της ελληνικής και της ρωμαίικης κοινότητας, συμπατριώτες μας από τη Θεσσαλονίκη, την Άρτα, τη Χίο και τη Ρόδο συμμετείχαμε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος. Μετά την Εκκλησία ανταλλάξαμε ευχές στα νέα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης.

»Χθες, εν μέσω τελευταίων εκκρεμοτήτων, το ιστορικό κτήριο του Γενικού Προξενείου Σμύρνης πλημμύρισε από τις φωνές του Κωνσταντίνου και του Θοδωρή που έψαλλαν τα κάλαντα και μας συγκίνησαν. Τις ευχές μας από τη Σμύρνη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων