24/11/2018 24/11/2018 Με πολλή αγάπη, οι ομογενείς του Μόντρεαλ συγκέντρωσαν 22.000 δολαρια για την Επιτροπή Συμπαράστασης Παιδικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας «Magic Mission», κατά την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης». Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και προετοιμάστηκε από τα ακούραστα μέλη με την αρωγή, τη γενναιοδωρία και την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των χορηγών,...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2018 - 16:16

Μόντρεαλ: 22.000 δολάρια προς Ιδρύματα της Ελλάδος

Διαδώστε:
Μόντρεαλ: 22.000 δολάρια προς Ιδρύματα της Ελλάδος

Με πολλή αγάπη, οι ομογενείς του Μόντρεαλ συγκέντρωσαν 22.000 δολαρια για την Επιτροπή Συμπαράστασης Παιδικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας «Magic Mission», κατά την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και προετοιμάστηκε από τα ακούραστα μέλη με την αρωγή, τη γενναιοδωρία και την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των χορηγών, των δωρητών και των εθελοντών, που αφιλοκερδώς ανταποκρίνονται κάθε φορά στο κάλεσμά τους και στηρίζουν το έργο τους.

ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του «Magic Mission», όπου μπροστά διακρίνεται η κα Βρισηίς Μαύρου-Παϊδούση (ευγενική παραχώρηση ΕΚΜΜ).

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων