18/01/2019 18/01/2019 ΑΣΤΟΡΙΑ. Η ομογενής Νομική Κωνστ (Nomiki Konst) ανακοίνωσε πως η πολύμηνη εκστρατεία της για τη θέση του Δημοσίου Συνηγόρου της πόλης της Νέας Υόρκης (New York City Public Advocate) συγκέντρωσε πάνω από 80.000 δολάρια από περισσότερους από 1.500 χορηγούς, κανείς εκ των οποίων δεν ήταν πολιτικό κόμμα, εταιρεία, λομπίστας, ίδρυμα. «Μία μέρα αφού καταθέσαμε πάνω...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 13:17

Νέα Υόρκη: Μία ομογενής απέναντι στα λόμπι

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Μία ομογενής απέναντι στα λόμπι

ΑΣΤΟΡΙΑ. Η ομογενής Νομική Κωνστ (Nomiki Konst) ανακοίνωσε πως η πολύμηνη εκστρατεία της για τη θέση του Δημοσίου Συνηγόρου της πόλης της Νέας Υόρκης (New York City Public Advocate) συγκέντρωσε πάνω από 80.000 δολάρια από περισσότερους από 1.500 χορηγούς, κανείς εκ των οποίων δεν ήταν πολιτικό κόμμα, εταιρεία, λομπίστας, ίδρυμα.

«Μία μέρα αφού καταθέσαμε πάνω από 10.000 υπογεγραμμένες αιτήσεις για να λάβουμε μέρος στα ψηφοδέλτια, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε πως η κινηματική μας εκστρατεία συγκέντρωσε πάνω από 1.500 χορηγίες», δήλωσε η Κωνστ (το επώνυμο από την πλευρά του πατέρα της ήταν το Κωνσταντάκη).

«Οι εργαζόμενοι της Νέας Υόρκης είναι μαζί μας γιατί έχουν απαυδήσει με το πολιτικό κατεστημένο, το οποίο και χρηματίζεται από τους κατασκευαστές ακινήτων, τις εταιρικές ομάδες συμφερόντων και το 1%, και αναζητούν κάποιον που έχει την ελευθερία και το κουράγιο να τους εκπροσωπήσει», πρόσθεσε η ομογενής.

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων