06/12/2018 06/12/2018 Ακόμα μία επιτυχία για την καθηγήτρια Βιοϊατρικής Μηχανικής και Ραδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, κα Ελίζα Κονοφάγου: οι ΗΠΑ της επέδωσαν την πατέντα για τη μέθοδο θεραπείας του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον μέσω υπερήχων! Η είδηση έγινε γνωστή από τον Αμερικανό υφυπουργό Εμπορίου και διευθυντή του Γραφείου Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 - 20:13

Νέα νίκη της Ελληνίδος Ελίζας Κονοφάγου στον αγώνα κατά του Αλτσχάιμερ

Διαδώστε:
Νέα νίκη της Ελληνίδος Ελίζας Κονοφάγου στον αγώνα κατά του Αλτσχάιμερ

Ακόμα μία επιτυχία για την καθηγήτρια Βιοϊατρικής Μηχανικής και Ραδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, κα Ελίζα Κονοφάγου: οι ΗΠΑ της επέδωσαν την πατέντα για τη μέθοδο θεραπείας του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον μέσω υπερήχων!

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Αμερικανό υφυπουργό Εμπορίου και διευθυντή του Γραφείου Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ Αντρέι Ιάνκου, μέσω Twitter.

Η πατέντα για τη θεραπευτική μέθοδο αναγνωρίστηκε από τις ΗΠΑ στις 28 Νοεμβρίου 2018 και αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ελληνίδα επιστήμονα που ήδη έχει βραβευτεί για τη μέχρι τώρα πορεία της, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Τώρα, μένει να εφαρμοστεί σε τουλάχιστον 60 ασθενείς ώστε στη συνέχεια να πάρει το «πράσινο φως» για να μπορέσει να εφαρμοστεί κλινικά επισήμως και σε παγκόσμιο επίπεδο. Κι αυτό, την ώρα που κάθε τρία δευτερόλεπτα προστίθεται ακόμα ένας ασθενής με Αλτσχάιμερ στον ήδη μακρύ κατάλογο.

ΠΗΓΗ: www.pontos-news.gr

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Φωτ.: bodossaki.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων