23/11/2018 23/11/2018 Με άφθονο φαγητό, ευχάριστη διάθεση και καλή μουσική πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 29η συνεχόμενη χρονιά, το καθιερωμένο εορταστικό «Γεύμα Αγάπης» του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων, για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Οι ιθύνοντες του Συλλόγου και οι διοργανωτές βρίσκονταν στη θέση τους από νωρίς το πρωί. Τα γραφεία του Συλλόγου στην 31η οδό έσφιζαν από κόσμο...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 10:38

Νέα Υόρκη: Πλήθος κόσμου στο «Γεύμα Αγάπης»

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Πλήθος κόσμου στο «Γεύμα Αγάπης»

Με άφθονο φαγητό, ευχάριστη διάθεση και καλή μουσική πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 29η συνεχόμενη χρονιά, το καθιερωμένο εορταστικό «Γεύμα Αγάπης» του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων, για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Οι ιθύνοντες του Συλλόγου και οι διοργανωτές βρίσκονταν στη θέση τους από νωρίς το πρωί. Τα γραφεία του Συλλόγου στην 31η οδό έσφιζαν από κόσμο αρκετά νωρίτερα, ήδη από τις 12 το μεσημέρι, όταν και η προκαθορισμένη επίσημη έναρξη της εκδήλωσης.

ΠΗΓΗ: ekirikas.com (Του Χριστόδουλου Αθανασάτου) Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Κώστας Μπέη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων