19/01/2019 19/01/2019 Όπως είχε προαναγγείλει η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, σήμερα και αύριο στα γραφεία της θα βρίσκονται δικηγόροι με αποκλειστικό σκοπό να διευκολύνουν τους κατοίκους που θίγονται από την υπουργική απόφαση 708 να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Όπως πληροφορηθήκαμε, από το πρωί έχουν περάσει την πόρτα του γραφείου περίπου 70 θιγόμενοι που ολοκλήρωσαν...
19 Ιανουαρίου, 2019 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2019 - 19:15

Νομική στήριξη στους κατοίκους της Χιμάρας

Διαδώστε:
Νομική στήριξη στους κατοίκους της Χιμάρας

Όπως είχε προαναγγείλει η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, σήμερα και αύριο στα γραφεία της θα βρίσκονται δικηγόροι με αποκλειστικό σκοπό να διευκολύνουν τους κατοίκους που θίγονται από την υπουργική απόφαση 708 να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

Όπως πληροφορηθήκαμε, από το πρωί έχουν περάσει την πόρτα του γραφείου περίπου 70 θιγόμενοι που ολοκλήρωσαν την διαδικασία προετοιμασίας της προσφυγής. Οι δικηγόροι θα βρίσκονται στο γραφείο σήμερα, Σάββατο και αύριο έως αργά το βράδυ.

Καλούνται οι κάτοικοι του δήμου Χιμάρας, των οποίων οι περιουσίες περιλαμβάνονται στην απόφαση, να μεταβούν χωρίς καθυστέρηση στο γραφείο της ΟΜΌΝΟΙΑΣ

Τις προηγούμενες ημέρες, το γραφείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Χιμάρα λειτουργούσε σαν κέντρο ενημέρωσης και στήριξης των θιγόμενων κατοίκων.

Πηγή: www.himara.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων