17/01/2019 17/01/2019 Παρών στον αγώνα για να μην ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών  δίνουν και οι ομογενείς στη Φινλανδία που διοργανώνουν, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της Ελλάδας (οδός: Maneesikatu 2A4) στο Ελσίνκι. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30, τοπική ώρα. Οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν να φτιάξουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και να κυκλώσουν...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 8:22

Οι Έλληνες της Φινλανδίας διαδηλώνουν για τη Μακεδονία

Διαδώστε:
Οι Έλληνες της Φινλανδίας διαδηλώνουν για τη Μακεδονία

Παρών στον αγώνα για να μην ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών  δίνουν και οι ομογενείς στη Φινλανδία που διοργανώνουν, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της Ελλάδας (οδός: Maneesikatu 2A4) στο Ελσίνκι.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30, τοπική ώρα.

Οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν να φτιάξουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και να κυκλώσουν την ελληνική πρεσβεία, υποδηλώνοντας έτσι την αγάπη τους για τη Μακεδονία. Λίγο αργότερα, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση το Νίκου Λυγερού με θέμα «Στρατηγική ανάλυση του προσυμφώνου των Πρεσπών».

Την εκδήλωση στηρίζουν:

Η Ομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων Αυστραλίας
Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς»
Η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας
Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης
Ο ρ/σ Hellas FM (USA).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων