26/01/2019 26/01/2019 Μία ακόμα υπέροχη στιγμή χάρισε στους ομογενείς και στον Ελληνισμό, ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ και αρχηγός της Ανατολής στο ερχόμενο All Star Game, μετά το τέλος του αγώνα με τους Χόρνετς, αφού γνώρισε την αποθέωση από τους ομογενείς του Μιλγουόκι, στη συνέχεια τους μάζεψε όλους, φωτογραφήθηκαν, αγκαλιάστηκαν, ενώ τραγούδησαν και...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 12:27

Γιάννης και Ομογενείς ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Διαδώστε:
Γιάννης και Ομογενείς ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Μία ακόμα υπέροχη στιγμή χάρισε στους ομογενείς και στον Ελληνισμό, ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ και αρχηγός της Ανατολής στο ερχόμενο All Star Game, μετά το τέλος του αγώνα με τους Χόρνετς, αφού γνώρισε την αποθέωση από τους ομογενείς του Μιλγουόκι, στη συνέχεια τους μάζεψε όλους, φωτογραφήθηκαν, αγκαλιάστηκαν, ενώ τραγούδησαν και τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

 


Απευθυνόμενος στους ομογενείς, είπε, ότι: «Πέρσι κάναμε την Ελληνική βραδιά και ήμασταν αρκετοί. Φέτος, είμαστε πιο πολλοί, του χρόνου ακόμα περισσότεροι και περισσότεροι».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων