05/11/2018 05/11/2018 Μπορεί το διασημότερο βιβλιοπωλείο του Παρισιού να είναι το ιστορικό Shakespeare and Company, αλλά εκείνο που πολλοί Έλληνες τουρίστες δε γνωρίζουν, είναι ότι η γαλλική πρωτεύουσα, έχει το δικό της, μοναδικό ελληνικό βιβλιοπωλείο, εδώ και 35 χρόνια. Το βιβλιοπωλείο φέρει το όνομα «Δεσμός», σε ένδειξη των δεσμών που εδώ και 35 χρόνια προσπαθεί να κρατήσει...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2018 - 22:38

35 χρόνια το μοναδικό ελληνικό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Διαδώστε:
35 χρόνια το μοναδικό ελληνικό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Μπορεί το διασημότερο βιβλιοπωλείο του Παρισιού να είναι το ιστορικό Shakespeare and Company, αλλά εκείνο που πολλοί Έλληνες τουρίστες δε γνωρίζουν, είναι ότι η γαλλική πρωτεύουσα, έχει το δικό της, μοναδικό ελληνικό βιβλιοπωλείο, εδώ και 35 χρόνια.

Το βιβλιοπωλείο φέρει το όνομα «Δεσμός», σε ένδειξη των δεσμών που εδώ και 35 χρόνια προσπαθεί να κρατήσει ζωντανούς με την Ελλάδα, μέσω της λογοτεχνίας, της ποίησης και της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας, χάρις στην άοκνη προσπάθεια του εμπνευστή και ιδρυτή, κ. Γιάννη Μαυροειδάκου.

Ο «Δεσμός» στεγάζεται στο νούμερο 14 της οδού Βαντάμ στην περιοχή Μονπαρνάς.

ΠΗΓΗ:  naftemporiki.gr www.panhellenicpost.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων