15/11/2018 15/11/2018 Η ετήσια Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών του Γραφείου Παιδείας της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, με τη συμμετοχή περίπου 270 εκπαιδευτικών από τα ημερήσια και τα απογευματινά – σαββατιανά σχολεία της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στο Λύκειο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια. Η ημερίδα αυτή που διεξάγεται ανελλιπώς από το 1990 την πρώτη Τρίτη του...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 20:23

Περισσότεροι από 270 εκπαιδευτικοί σε Ημερίδα Επιμόρφωσης στην Αστόρια

Διαδώστε:
Περισσότεροι από 270 εκπαιδευτικοί σε Ημερίδα Επιμόρφωσης στην Αστόρια

Η ετήσια Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών του Γραφείου Παιδείας της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, με τη συμμετοχή περίπου 270 εκπαιδευτικών από τα ημερήσια και τα απογευματινά – σαββατιανά σχολεία της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στο Λύκειο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια.

Η ημερίδα αυτή που διεξάγεται ανελλιπώς από το 1990 την πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου, ημέρα των αμερικανικών εκλογών, περιλαμβάνει ένα ποικίλο πρόγραμμα εισηγήσεων και εργαστηρίων, καλύπτοντας τα μαθήματα τόσο του αγγλικού όσο και του ελληνικού προγράμματος.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος, ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας για την πολύ μεγάλη προσφορά τους. “Οι δάσκαλοι όπως πάντα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο, διότι διαμορφώνουν όχι μόνο το μυαλό του παιδιού αλλά και το ήθος του. Ο δάσκαλος δουλεύει χρόνια στην ανθρώπινη ψυχή και το μυαλό”, είπε ο Σεβασμιώτατος.

ΠΗΓΗ: HELLASJOURNAL.COM

Πηγή φωτογραφίας: www.greeknewsonline.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων