08/01/2019 08/01/2019 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Mετά τη Θεία Λειτουργία, μέλη της κοινότητας του Καθεδρικού Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μπρούκλιν συγκεντρώθηκαν στο Battery Park για τον ετήσιο Καθαγιασμό των Υδάτων, μία παράδοση που ξεκίνησε για τον Καθεδρικό Ναό το έτος 2002 από τον π. Τζον Ρώμα (father John Romas), ο οποίος από πάντοτε τελούσε τα Φώτα...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 16:53

Τα Θεοφάνεια της κοινότητας των Αγιών Κωνσταντίνου και Ελένης Μπρούκλιν (βίντεο)

Διαδώστε:
Τα Θεοφάνεια της κοινότητας των Αγιών Κωνσταντίνου και Ελένης Μπρούκλιν (βίντεο)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Mετά τη Θεία Λειτουργία, μέλη της κοινότητας του Καθεδρικού Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μπρούκλιν συγκεντρώθηκαν στο Battery Park για τον ετήσιο Καθαγιασμό των Υδάτων, μία παράδοση που ξεκίνησε για τον Καθεδρικό Ναό το έτος 2002 από τον π. Τζον Ρώμα (father John Romas), ο οποίος από πάντοτε τελούσε τα Φώτα στον Άγιο Νικόλαο στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο.

Από τότε που καταστράφηκε ο Άγιος Νικόλαος, τα μέλη της ενορίας δίνουν το «παρών» στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μέχρι να εγκαινιαστεί ο νέος Ναός του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν.

 

 

 

ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων