12/01/2019 12/01/2019 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Για ακόμη μία εβδομάδα το ηλεκτρονικό περιοδικό «Hoodline» μάς ταξιδεύει στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και μας παρουσιάζει τα κορυφαία εστιατόρια της καθεμίας ξεχωριστά. Αυτή τη φορά, σειρά έχουν τα ελληνικά εστιατόρια της Φιλαδέλφειας, τα οποία αξιολογούνται σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πελατών τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Yelp». Ο κατάλογος με τα 5 καλύτερα...
12 Ιανουαρίου, 2019 - 16:07

Τα 5 καλύτερα εστιατόρια με ελληνικό φαγητό στη Φιλαδέλφεια

Διαδώστε:
Τα 5 καλύτερα εστιατόρια με ελληνικό φαγητό στη Φιλαδέλφεια

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Για ακόμη μία εβδομάδα το ηλεκτρονικό περιοδικό «Hoodline» μάς ταξιδεύει στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και μας παρουσιάζει τα κορυφαία εστιατόρια της καθεμίας ξεχωριστά. Αυτή τη φορά, σειρά έχουν τα ελληνικά εστιατόρια της Φιλαδέλφειας, τα οποία αξιολογούνται σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πελατών τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Yelp». Ο κατάλογος με τα 5 καλύτερα ελληνικά εστιατόρια της Φιλαδέλφειας έχει ως εξής:

1. «Zorba’s Taverna»

Στην κορυφή της λίστας συναντάμε το «Zorba’s Taverna». Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στο 2230 Fairmount Ave. στο Σπρινγκ Γκάρντεν. Το «Zorba’s Taverna» είναι και το ελληνικό εστιατόριο με την υψηλότερη βαθμολογία στη Φιλαδέλφεια, με 4,5 αστέρια από 406 κριτικές στο «Yelp».

2. «Smiley’s Cafe»

Δεύτερο σε σειρά συναντάμε το ελληνικό εστιατόριο «Smiley’s Cafe», στην περιοχή του Μαναγιούνκ και πιο συγκεκριμένα στο 4251 Main St. Με 4,5 αστέρια από 337 κριτικές στο «Yelp», το εστιατόριο αυτό, το οποίο προσφέρει πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των ντόπιων.

3. «Valanni»

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το εστιατόριο «Valanni», το οποίο βρίσκεται στην Ουάσιγκτον Σκουέαρ, στην οδό 1229 Spruce. Το «Valanni», αποτελεί μια ακόμη πολύ καλή επιλογή, με τους χρήστες του «Yelp» να το βαθμολογούν με τέσσερα αστέρια μέσα από 818 κριτικές.

4. «Yiro Yiro»

Λίγο πιο πάνω, στην περιοχή του Ρόξμπορο, υπάρχει το «Yiro Yiro», το οποίο και αξιολογείται με 4,5 αστέρια από 93 κριτικές στο «Yelp». Στο ελληνικό αυτό ταχυφαγείο μπορεί να απολαύσει κανείς πέρα από τα κλασικά πιάτα με γύρο, πολλές ακόμη σπεσιαλιτέ, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών χορτοφαγικών επιλογών. Οσοι ψάξουν θα το βρουν στο 6024 Ridge Ave.

5. «Dmitri’s»

Τέλος, υπάρχει το «Dmitri’s», το αγαπημένο ελληνικό εστιατόριο όσων κινούνται στο Νόρθερν Λίμπερτις, το οποίο βαθμολογείται με τέσσερα αστέρια από 225 κριτικές. Κάντε μία στάση στο 944 N. Second St. για να δοκιμάσετε ελληνικά και μεσογειακά πιάτα, τα οποία περιλαμβάνουν από θαλασσινά μέχρι μαγειρευτά και κρέατα στη σχάρα.

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων