24/12/2018 24/12/2018 Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Λίντς “Οι Τρεις Ιεράρχες”, μάς προσκαλεί στο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της, το οποίο πραγματοποιεί κάθε χρόνο μετά τη Θ. Λειτουργία των Χριστουγέννων. “Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να γιορτάσουμε μαζί σαν μια οικογένεια” όπως μάς ενημερώνουν διαδικτυακώς οι εν Χριστώ αδελφοί του Λίντς. “Το γεύμα είναι προσφορά των μελών των επιτροπών της κοινότητας...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 20:36

“Τρεις Ιεράρχες” Λίντς: Ετοιμάζονται όμορφα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
“Τρεις Ιεράρχες” Λίντς: Ετοιμάζονται όμορφα Χριστούγεννα

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Λίντς “Οι Τρεις Ιεράρχες”, μάς προσκαλεί στο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της, το οποίο πραγματοποιεί κάθε χρόνο μετά τη Θ. Λειτουργία των Χριστουγέννων.

“Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να γιορτάσουμε μαζί σαν μια οικογένεια” όπως μάς ενημερώνουν διαδικτυακώς οι εν Χριστώ αδελφοί του Λίντς.

“Το γεύμα είναι προσφορά των μελών των επιτροπών της κοινότητας (δεκτές εισφορές προς κάλυψη των εξόδων). Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν θα παρευρεθείτε για να φροντίσουμε να έχουμε αρκετό φαγητό!

Πότε: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα: 09:00 – 15:30 (γεύμα: 13:00)

Απ΄ότι διαβάζουμε, και η μικρή έρευνα μας στο facebook αποκαλύπτει, αναμένεται ότι θα παρευρεθούν περισσότερα από 120 άτομα…

Η διεύθυνση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας του Λίντς είναι:

The Greek Orthodox Church of The Three Hierarchs
57 Harehills Avenue
Leeds
LS8 4EU
United Kingdom

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων