22/12/2018 22/12/2018 Η εταιρία των Ελλήνων εστιατόρων της Νέας Ιερσέης “Pan Gregorian Enterprises” και το Φιλανθρωπικό της Ιδρυμα γιόρτασε με την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο εντυπωσιακά στολισμένο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά “The Venetian” στο Γκάρφιλντ της Νέας Ιερσέης. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος, ενώ παρέστησαν...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:19

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Νέα Ιερσέη

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Νέα Ιερσέη

Η εταιρία των Ελλήνων εστιατόρων της Νέας Ιερσέης “Pan Gregorian Enterprises” και το Φιλανθρωπικό της Ιδρυμα γιόρτασε με την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο εντυπωσιακά στολισμένο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά “The Venetian” στο Γκάρφιλντ της Νέας Ιερσέης.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος, ενώ παρέστησαν -μεταξύ άλλων- οι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος και της Κύπρου, δρ Κωνσταντίνος Κούτρας και Αλέξης Φαίδωνος Βαντέ, αντίστοιχα, η Πρόξενος Λάνα Ζωχιού, η διευθύντρια του Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης, Μαρία Τζομπανάκη, ο πρόεδρος του Hellenic Relief Foundation, Φίλιππος Βογιατζόγλου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης, Ηλίας Ηλιάδης και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Χιακών Σωματείων και δημοτικός σύμβουλος του Ridgefield της Νέας Ιερσέης Δημήτρης Κοντολιός, καθώς επίσης και προμηθευτές και συνεργάτες του οργανισμού.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Pan Gregorian Νέας Ιερσέης

Ο πρόεδρος του Pan Gregorian Enterprises, Γιώργος Σιαμπούλης, εκ μέρους των 1,100 εστιατόρων -μελών του οργανισμού, ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη κ. Ευάγγελο για την υποστήριξή του από την πρώτη κιόλας στιγμή, και με ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση καλωσόρισε τον κ. Γιάννη Κάλλα, εκ των πρωτεργατών -μαζί με τον αείμνηστο οραματιστή και ιδρυτή της εταιρίας, Γιώργο Μανωλιό- της προσπάθειας για τη συνένωση των Ελλήνων εστιατόρων.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Pan Gregorian, Γιάννη Σακελλάρη και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, Δημήτρη Λογοθέτη, καθώς και τα τοπικά Pan Gregorian της μητροπολιτικής Νέας Υόρκης, του Κοννέκτικατ, του Upper New York, του Μέριλαντ και της Βόρειας και Νότιας Καρολίνας, τα οποία εκπροσωπούν περίπου τέσσερις χιλιάδες εστιατόρια.

“Ολα τα Pan Gregorian έχουν στενή συνεργασία και δουλεύουν μόνο για ένα σκοπό, για το γενικό καλό”, τόνισε ο κ. Σιαμπούλης και πρόσθεσε: “προσωπικά τα 20 τελευταία χρόνια προσπάθησα με όλη μου την καρδιά, με όλη μου την ψυχή, να κάνω το καλύτερο και εύχομαι να έχω κάνει το καλύτερο, εύχομαι να πρόσφερα στην κοινωνία, στην ελληνική και στην αμερικανική κοινότητα”, ευχαριστώντας όλους τους συνδαιτυμόνες για τα 20 χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιάννης Σακελλάρης απευθυνόμενος στον κ. Σιαμπούλη είπε ότι “όπως ο κ. Κάλλας έτσι και εσείς προσφέρατε το παν για την εταιρία”, ενώ αναφερόμενος στον κ. Κάλλα είπε πως η πρωτοβουλία του “έφερε ενότητα στους εστιάτορες και έτσι μπορούν να προσφέρουν πολλά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς”.

Ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες, ιδιαίτερα δε την εκτελεστική διευθύντρια Αντωνία Μπλετσάκη, εξέφρασε ο πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, Δημήτρης Λογοθέτης, ευχόμενος σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου, Αλέξης Φαίδωνος, τόνισε πως “το Pan Gregorian εμβολιάζει την κοινωνία με αγάπη”, ευχαριστώντας για την υποστήριξη στο Cyprus Children’s Fund και προσθέτοντας πως “Pan Gregorian σημαίνει ανθρωπιά, σημαίνει αγάπη, όπως ακριβώς είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων και το πνεύμα της Ορθοδοξίας”.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος δρ Κωνσταντίνος Κούτρας εξήρε το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και την αγάπη προς την Ομογένεια, καθώς και τη βοήθεια που παρέχει ο οργανισμός στην πατρίδα, τονίζοντας πως “οι άνθρωποι αυτοί με άδολη αγάπη προς την πατρίδα είναι δίπλα στην Ελλάδα και το Γενικό Προξενείο, δίπλα στη Μητρόπολη Νέας Ιερσέης, είναι παντού, δίπλα σε κάθε οικογένεια, έτοιμοι να προσφέρουν. Το έργο σας είναι θαυμαστό και γι΄αυτό ένα θερμό ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου δεν είναι αρκετό. Να έχετε τη δύναμη του Θεού, να έχετε υγεία και να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο που προσφέρετε στην κοινωνία μας”.

Κλείνοντας τη βραδιά ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα μέλη του Pan Gregorian, ιδιαίτερα δε στους τρεις προέδρους, Γιώργο Σιαμπούλη, Γιάννη Σακελλάρη και Δημήτρη Λογοθέτη, που έχουν βρεθεί τα τελευταία 16 χρόνια στο πλευρό του και το πλευρό της Εκκλησίας. “Αμέσως μετά την ενθρόνισή μου ξαναγνώρισα το Pan Gregorian και έκτοτε στο ένα χέρι κρατούσα την πατερίτσα την αρχιερατική και για τα επόμενα – μέχρι σήμερα- 16 χρόνια, έχω και άλλες δύο πατερίτσες που είναι τα χέρια του Pan Gregorian που μας κρατούν και μας στηρίζουν ως Μητρόπολη και πορευόμεθα μαζί”, είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων