28/12/2018 28/12/2018 Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα, οι φιλόμουσοι ακροατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το έργο “Salvation is Created” (Λύτρωσιν Απέστειλε) του συνθέτη Pavel Tchesnekov, κατά τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας και της Ορχήστρας του Αρχιεπισκοπικού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάτταν που πραγματοποιήθηκε για 42η συνεχή χρονιά. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το “Three Nativity Carols” του συνθέτη...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:36

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Μανχάτταν

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Μανχάτταν

Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα, οι φιλόμουσοι ακροατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το έργο “Salvation is Created” (Λύτρωσιν Απέστειλε) του συνθέτη Pavel Tchesnekov, κατά τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας και της Ορχήστρας του Αρχιεπισκοπικού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάτταν που πραγματοποιήθηκε για 42η συνεχή χρονιά.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το “Three Nativity Carols” του συνθέτη Stephen Paulus με τη συνοδεία άρπας από την Ελενα Καραμιχάι και όμποε από την Ρέιτσελ Σάιντεν.

Εντυπωσίασαν και χειροκροτήθηκαν θερμά η σοπράνο Wendy Baker Zepeda και ο τενόρος John Maderazo στο “It’s a Wonderful Christmas”, η σοπράνο Ελευθερία Πισσαδάκη στο “Χριστός Γεννάται Δοξάσατε”, η μέτζο-σοπράνο Καρολίνα Πίλου με τη συνοδεία της Λίζας Wu στο πιάνο στο “Agnus Dei”, η σοπράνο Alyson Spina και ο τενόρος Daniel Lopez στο “This Endris Night” και ο βαρύτονος και αναπληρωτής διευθυντής της Χορωδίας, Κώστας Τσουράκης με τη συνοδεία του Ben Larsen στο τσέλο στο “Carol of the Magi”. Ακούστηκαν ακόμα τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και τα “Carol of the Bells”, “The Holly and The Ivy” και “Wonder Tidings”.

 

ΠΗΓΗ / ΦΩΤΟ: hellasjournal.com / www.greeknewsonline.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων