09/12/2018 09/12/2018 Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχτηκε η χθεσινή ημέρα για όσους ταξίδεψαν (δεν φτάσανε δυστυχώς όλοι λόγω της απαγόρευσης των αλβανικών αρχών) στους Βουλιαράτες για να παρευρεθούν στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα,ο οποίος δολοφονήθηκε από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές στις 28 Οκτωβρίου. Ο τέως πρόεδρος της “Ομόνοιας” κ. Λεωνίδας Παππάς με ανάρτηση του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:04

“Όποιος φοβάται να υποφέρει, υποφέρει απ’ αυτό που φοβάται”

Διαδώστε:
“Όποιος φοβάται να υποφέρει, υποφέρει απ’ αυτό που φοβάται”

Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχτηκε η χθεσινή ημέρα για όσους ταξίδεψαν (δεν φτάσανε δυστυχώς όλοι λόγω της απαγόρευσης των αλβανικών αρχών) στους Βουλιαράτες για να παρευρεθούν στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα,ο οποίος δολοφονήθηκε από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές στις 28 Οκτωβρίου.

Ο τέως πρόεδρος της “Ομόνοιας” κ. Λεωνίδας Παππάς με ανάρτηση του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης κάνει αναφορά στην χθεσινή ταλαιπωρία, την οποία υπέστη και ο ίδιος, ενώ παράλληλα καλεί ο θυμός που υπάρχει να μην μετατραπεί σε θυμό, αλλά σε αγάπη για την Πατρίδα.

Αναλυτικά γράφει: ” Όποιος φοβάται να υποφέρει, υποφέρει ήδη απ’ αυτό που φοβάται.
Ο άνθρωπος πρέπει να φοβάται, άλλωστε ο φόβος γεννήθηκε πριν από τη γενναιότητα, αλλά δεν πρέπει να δειλιάζει, δεν πρέπει να φοβάται να υποφέρει.
Περάσαμε ένα δύσκολο διήμερο, φοβηθήκαμε, ταλαιπωρηήκαμε (άλλοι λίγο, άλλοι πιο πολύ) αλλά δε αρνηθήκαμε να υποφέρουμε, δε δειλιάσαμε.
Το θυμό που έχουμε, ας μην τον μετατρέψουμε σε μίσος και άρνηση αλλά σε δημιουργικότητα και αγάπη για την Πατρίδα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων