07/01/2019 07/01/2019 Η 17χρονη Βικτώρια Πανέρας ήταν η γενναία νεαρή που βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστραλία και έπιασε το σταυρό κάνοντας όλους τους ομογενείς υπερήφανους για το κατόρθωμα της. «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη πρώτον γιατί μου επέτρεψαν να λάβω μέρος και να προσπαθήσω και που τελικά τα κατάφερα», είπε στο...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 14:38

17χρονη ομογενής έπιασε τον Σταυρό

Διαδώστε:
17χρονη ομογενής έπιασε τον Σταυρό

Η 17χρονη Βικτώρια Πανέρας ήταν η γενναία νεαρή που βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστραλία και έπιασε το σταυρό κάνοντας όλους τους ομογενείς υπερήφανους για το κατόρθωμα της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη πρώτον γιατί μου επέτρεψαν να λάβω μέρος και να προσπαθήσω και που τελικά τα κατάφερα», είπε στο Νέο Κόσμο η νεαρή ομογενής που ήταν η μοναδική κοπέλα που έπεσε στο νερό μαζί με περίπου 40 παλικάρια.

«Μεγαλώνουμε τρεις κόρες και για εμάς είναι σημαντικό να έχουν και τα κορίτσια την ευκαιρία όχι μόνο να συμμετέχουν αλλά και να ενθαρρύνονται και να ανταμείβονται από τον Ελληνισμό και την παροικία», δήλωσαν στο Νέο Κόσμο οι γονείς της ομογενείς Μάρκος και Μαρία Πανέρα απο την Μυτιλήνη, την Σπάρτη, το Ναύπλιο και τη Λεμεσό.

“Ο θεός να δώσει σε όλους μας φώτιση να βαδίσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι στο 2019» ειπε ο βοηθός επισκόπου Δορυλαίου Νίκανδρος παρουσία του πολιτειακού πρωθυπουργού Στήβεν Μάρσαλ και του Κυβερνήτη ΝΑ Hieu Van Le.

Στον αγιασμό των υδάτων παραβρέθηκαν και ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη ΝΑ κ. Γεώργιος Ψιάχας καθώς και οι ομογενείς γερουσιαστές Ειρήνη Πνευματικού και Κωνσταντίνα Μπονάρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων