17/01/2019 17/01/2019 Η Αδελφότητα Σχωριαδιτών το 2019 συμπληρώνει 250 χρόνια από το έτος ίδρυσής της το 1769 στην Κωνσταντινούπολη, από τους Σχωριαδίτες που μετανάστευσαν εκεί. Με αφορμή τον λαμπρό αυτόν εορτασμό, η Αδελφότητα Σχωριαδιτών ξεκίνησε Λαχειοφόρο Αγορά για την ενίσχυση των έργων στις Σχωριάδες, για τα οποία ενημερώνεστε μέσα από το περιοδικό «Σχωριάδες Πωγωνίου» και όλα τα...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 16:13

250 χρόνια Αδελφότητας Σχωριαδιτών

Διαδώστε:
250 χρόνια Αδελφότητας Σχωριαδιτών

Η Αδελφότητα Σχωριαδιτών το 2019 συμπληρώνει 250 χρόνια από το έτος ίδρυσής της το 1769 στην Κωνσταντινούπολη, από τους Σχωριαδίτες που μετανάστευσαν εκεί. Με αφορμή τον λαμπρό αυτόν εορτασμό, η Αδελφότητα Σχωριαδιτών ξεκίνησε Λαχειοφόρο Αγορά για την ενίσχυση των έργων στις Σχωριάδες, για τα οποία ενημερώνεστε μέσα από το περιοδικό «Σχωριάδες Πωγωνίου» και όλα τα διαθέσιμα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Θα ήθελα να σε ενημερώσω σχετικά με αυτήν μας την προσπάθεια και να σε παρακαλέσω αν μπορείς να βοηθήσεις με την αγορά ενός λαχνού, αλλά και να ευαισθητοποιήσεις και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, ώστε αν επιθυμούν να συμβάλλουν και αυτοί για την πρόοδο των Σχωριάδων, απέναντι στον χρόνο και τις δυσκολίες της κάθε εποχής.

Σχετικά με τη λαχειοφόρο αγορά:

1. Έχουν τυπωθεί και κυκλοφορήσει 999 λαχνοί. Το κόστος του κάθε λαχνού ανέρχεται στο ποσό των 50 € (ευρώ). Η μεγάλη κλήρωση θα γίνει στις 30-11-2019. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει όσους λαχνούς επιθυμεί, δεν υπάρχει δέσμευση.
2. Ο πρώτος λαχνός κερδίζει ένα αυτοκίνητο ή 10.000 ευρώ.
3. Ο πρώτος νικητής θεωρείται ο κάτοχος του λαχνού, του οποίου τα ψηφία είναι ίδια με τα αντίστοιχα 3 τελευταία ψηφία του 1ου αριθμού της κλήρωσης του «ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» ημερομηνίας 10-12-2019.
4. Εκτός της μεγάλης κλήρωσης θα υπάρξουν κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα κληρώσεις, οι νικητές των οποίων θα λάβουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
5. Οι όροι της λαχειοφόρου αγοράς έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας.

Η καρδιά του καθενός μας χτυπάει στο χωριό μας. Σε καλώ να συνεισφέρεις κι εσύ, όπως θα έκανες όχι μόνο για τις Σχωριάδες αλλά και για κάθε τόπο που τον έχεις πιο δικό σου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων