19/04/2022 20/04/2022 Οι μαθητές της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, παραβρέθηκαν στους χώρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου με σκοπό να πληροφορηθούν για τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται το Άγιο Μύρο. Τους μαθητές μας προϋπάντησε ο χημικός της Σχολής, Νικόλαος Σαρηγιαννίδης, ο οποίος έλαβε μέρος στην διαδικασία παρασκευής και έψησης του Αγίου Μύρου....
19 Απριλίου, 2022 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 1:55

Οι μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής στην παρασκευή του Αγίου Μύρου

Διαδώστε:
Οι μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής στην παρασκευή του Αγίου Μύρου

Οι μαθητές της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, παραβρέθηκαν στους χώρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου με σκοπό να πληροφορηθούν για τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται το Άγιο Μύρο.

Τους μαθητές μας προϋπάντησε ο χημικός της Σχολής, Νικόλαος Σαρηγιαννίδης, ο οποίος έλαβε μέρος στην διαδικασία παρασκευής και έψησης του Αγίου Μύρου.

Φέτος, το έλαιο ευχαριστίας μετά το 1992, 2002 και 2012 παρασκευάζεται για τέταρτη φορά επί Πατριαρχίας του Αρχιεπισκόπου Κων/πόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων